fingerfoodys

Hapjes op je evenement? Probeer eens High Class catering!

Geef je binnenkort een knallend feest of ben je host van een evenement? Wil je het nét even iets anders dan de standaard foodtrucks? Dan moet je de foodtrailer van Fingerfoodys uit Deventer eens proberen. Met een omgebouwde Franse paardentrailer vol overheerlijke hapjes en drankjes komen ze naar je toe!

De foodtrailer die opvalt

Een paardentrailer ombouwen tot foodtrailer klinkt apart, maar het is een hele chique verschijning. Met een bar en luifel aan de zijkant, een opening aan de achterkant en een pastel blauwe look is zij vaak het onderwerp van gesprek op feesten/evenementen. Daarnaast beschikken ze over een heel team om de hapjes en drankjes uit te serveren! Hierdoor worden de gasten op hun wenken bediend en heeft gastvrouw of gastheer alle tijd om zich in het gezelschap te mengen.

Smaakvolle creatieve gerechten

De smaakvolle kleurrijke gerechten worden met biologische streekproducten en met passie bereidt. Alle gerechten zijn zelfbedacht en worden in een professionele horecakeuken op een hygiënische wijze klaargemaakt. Mocht je zelf nog bijzondere wensen hebben dan worden er nieuwe gerechten gemaakt, zodat de hapjes aansluiten bij smaak van de gasten. Dit kunnen lichte hapjes zijn voor bij de borrel of gerechten die meer vullen zodat niemand met een halfgevulde maag naar huis gaat.

Er mag gedronken worden

Bij overheerlijke hapjes hoort natuurlijk wat te drinken. Net als de hapjes is de drankenselectie uniek! De catering is afgestemd op de stijl van je feest of evenement. Verse smoothies en virgin cocktails voor op je babyshower, maar ook fris water met limoen of komkommer en tijm! Tot in de late uurtjes worden er prachtige wijnen en verrassende cocktails geschonken.

Krijg je nu al trek in hapjes en drankjes, of wil je meer weten over het menu?

Neem eens een kijkje op de website van Fingerfoodys Catering.